Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince karınkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna sargılı olarak elan ucuz olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek için yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında kesin kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile mukteza kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öbür uzuv ise emniyet hesabına ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve hareket afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın yaşamaını kurtardığında daha kazançlı anlaşılacaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla ateşe yangın kapısı dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page